Dropshipper/Reseller

Nak jadi usahawan minyak wangi

Hari tu semasa melayari Facebook, ada seorang hamba Allah mempromosi minyak wanginya. Apa yang menariknya, beliau juga menawarkan peluang menjadi usahawan minyak wangi jenama sendiri.

Saya pun like dulu Page beliau untuk dibaca kemudian hari.

Hari ini, bila ada sedikit masa lapang, kembali ke page tersebut. Malangnya, post pasal minyak wangi jenama sendiri tu macam dah takde.

Terus pergi google, search oem minyak wangi. Maka terjumpa lah satu laman sesawang yang agak menarik kandungannya.

Sekian,


Faezilaidil

p.s Berminat untuk menyimpan hantaran ini ? Klik di sini untuk memuat turun dalam bentuk PDF.